Sky-publiek stuurt muziekgarantie ook met vakantie

Sky Radio)Sky Radio heeft als The Christmas Station haar op wijlen RTL FM geïnspireerde 'muziekgarantie' met vakantie gestuurd. De meeste luisteraars zijn het ermee eens, als we de uitslag van de poll van de huidige Chris Rea- en Mariah Carey-zender mogen geloven. Tweederde van de stemmers wil deuntjes als Driving Home For Christmas en All I Want For Christmas tussen 9 en 5 wel váker dan 1 keer horen. Dan nog even een rectificatie.

Ik was het onlangs helaas vergeten, maar ook Sky Radio komt dit jaar weer met een eindejaarslijst. De Sky Radio Christmas Top 50 wordt maar liefst twee keer uitgezonden: op 22 december vanaf 14.00 uur én op Eerste Kerstdag vanaf 15.00 uur. Vreemde situatie overigens, dat RTL FM nu óók The Christmas Station is.

Gissen

Het blijft gissen wat er vanaf 27 december te horen is op die frequentie, als de stekker er niet alsnog helemaal uit gaat. Om het lijstjesverhaal nog even compleet te maken: ook Classic FM, die ándere non-stop zender van Sky, komt met een lijst. De Klassieke Top 1000 Aller Tijden is te horen tussen kerst en oud en nieuw.

Zie ook:
[ Audio ] RTL FM presents: Sky Radio X-mas
Cerfontaine: "Sky Radio wil RTL FM graag hebben"
________________________________________________________________

Lees ook:Nick en Simon stemmen brengen eerste stem uit op Sky Radio Christmas Top 50
Lees ook:Sky Radio is Sinterklaas en Kerstman al lang voor
Lees ook:Sky Radio gaat weer helemaal los met kerst
Lees ook:The Christmas station vanaf 1 oktober weer online
Lees ook:Kerst op Radio 4

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Sky-publiek stuurt muziekgarantie ook met vakantie

  1. David de Jong

    Thomas: het zal zeker geen 27 december worden dat er iets verandert met dit kabel/satelliet/internetstation, als ik het goed heb vernomen, maar op z’n vroegst 1/2 januari 2007….(in het kader van ‘de kerstperiode loopt nog ff door met nieuwjaar…’)

      /   Reply  / 
  2. David de Jong

    Trouwens, als je goed luisterde had je kunnen merken dat de muziekgarantie op 1 oktober jl. al op RTL FM vaarwel was gezegd!

      /   Reply  / 
  3. Tralala

    Ik denk dat wat de kerstmuziek betreft het logisch is dat de luisteraar die vaker wil horen. Het is ook maar een aantal weken in het jaar! Wat betreft de reguliere muziek denk ik dat Sky verstandig is geweest om wél muziekgarantie in te voeren. Of dat dé oorzaak van luistercijferstijging is, of één van de oorzaken, dat doet er dan even niet toe.

      /   Reply  / 
  4. Eric

    Zou Sky niet een klein beetje de poll gemanipuleerd hebben? Het valt me op dat de optie ‘Nee, vaker is lekker’ al een paar dagen op 68,2% staat. Hoe vaak ik ook ergens anders klik, het blijft hetzelfde ;-)

      /   Reply  / 
  5. Simon

    Ik vermoed dat het tellen afgelopen is.
    Ze hebben ondertussen toch al besloten om het 9to5 idee af te voeren.

      /   Reply  / 
  6. Bob

    Ondertussen? Dat was natuurlijk allang besloten! Anders red je het echt met die kerstmuziek hoor. Je ontkomt er gewoon niet aan om iedere 3 uur Last Christmas te draaien… Maar wel slim van ze om net te doen alsof de luisteraar met het idee is gekomen…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>