Koekje van eigen deeg voor Rutger Castricum (PowNed)

Het had niet mogen uitlekken: Het Voorgesprek, een format van PowNed dat vanaf 2010 op de buis te zien moet zijn. Hiervoor benadert de nieuwe omroep allerlei bekendheden voor een interview. Wat de gast niet weet, is dat het voorgesprek het daadwerkelijke interview is. In zo’n voorgesprek wordt doorgenomen wat er behandeld wordt en kan de gast aangeven wat er absoluut wel en niet besproken mag worden. Een programma waarmee PowNed zich niet populair zal maken bij de BN’ers, maar waar het publiek vast van smult. PowNed-boegbeeld Rutger Castricum is er zelf met open ogen ingelopen.

Coen Swijnenberg van 3FM wilde Rutger wel even beetnemen. Hij lokte hem naar de telefoon voor een babbeltje over de ambitieuze plannen van PowNed. En confronteerde Rutger met het voorgesprek dat hij stiekem had opgenomen. Je beluistert het fragment hier.

Rutger was sportief genoeg om het fragment te laten uitzenden en complimenteerde Coen met de actie, al had de uitvoering wel beter gekund.

Lees ook:Definitief: Rob Stenders naar PowNed
Lees ook:PowNed stopt met Echte Jannen
Lees ook:Q-Music jat radiospelletje van Powned
Lees ook:Brengt PowNed MiddenInDeNachtRick terug?
Lees ook:Dominique Weesie verlaat GeenStijl voor Powned

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Koekje van eigen deeg voor Rutger Castricum (PowNed)

  1. Harmen

    Coen rulezZz:D

      /   Reply  / 
  2. p hansen

    Wie kaatst kan de bal verwachten
    Heel goed, deze actie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>