Pinkpop 2009 live op 3FM

Tijdens de veertigste editie van Pinkpop zendt 3FM traditiegetrouw uit vanaf het festivalterrein in Landgraaf. Het publieke station doet van zaterdag 30 mei tot en met maandag 1 juni live verslag van Pinkpop 2009, waar dit jaar artiesten als Bruce Springsteen, The Killers, Keane, Maria Mena en Snow Patrol het podium beklimmen. Met Snow Patrol kunnen 3FM luisteraars een speciale meet & greet winnen.
In de glazen 3FM-studio geven onder andere The Noisettes, Novastar en Milow speciale optredens voor de luisteraars van 3FM.

Naast de vele optredens zullen artiesten als Anouk, Franz Ferdinand, The Kooks en Placebo door de 3FM-dj’s aan de tand gevoeld worden in interviews. En met de nodige sfeerimpressies vanaf het festivalterrein hoeven de thuisblijvers niets te missen.

UPDATE: Finale Pinkpop op Nederland 3 te zien

Op zaterdag 30 mei zendt 3FM van 18:00 tot 22:00 uur uit vanaf Pinkpop. Op zondag is het festival van 15:00 uur tot 01:00 uur op 3FM te volgen. Maandag is 3FM er de hele dag bij van 10:00 tot 23:00 uur. Daarna komt de Pinkpop After Party tot 01:00 uur vanuit de studio in Hilversum.

Radio Station Heerlen

3FM-dj DJ Roosmarijn Reijmer vangt zaterdag tussen 10:00 en 18:00 uur festivalbezoekers op bij hun aankomst op treinstation Heerlen. 3FM brengt de bezoekers alvast in de stemming en draait de hele dag platen op het perron. Roosmarijn doet geregeld verslag van Radio Station Heerlen op 3FM. 

Favoriete Pinkpop-fragmentOp 3FM.nl/pinkpop kunnen bezoekers stemmen op hun favoriete Pinkpop-fragment allertijden. Honderd bijzondere fragmenten zijn online te bekijken en te beluisteren. De uiteindelijke Top 10 wordt maandag 1 juni, de laatste dag van het festival, bekend gemaakt tussen 17:00 en 18:00 uur. De Top 10 is te horen op 3FM, te zien op Nederland 2 en de Top 3 wordt zelfs op het Limburgse festival zelf uitgezonden op de grote videoschermen naast het hoofdpodium.

Lees ook:De Nacht van 40 jaar Pinkpop op 3FM
Lees ook:KINK FM stuurt luisteraars naar Snow Patrol
Lees ook:Pinkpop 2010 live op 3FM
Lees ook:Speciale optredens That’s Live nu ook op tv
Lees ook:Finale-optredens Pinkpop 2009 op televisie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Pinkpop 2009 live op 3FM

  1. Pingback: Finale-optredens Pinkpop 2009 op televisie | Radioactive

  2. Gummie

    En waar is nu die top-10 te vinden, de uiteindelijke uitslag??
    Na 24.00 uur zijn alle fragmenten (top-100) weg En nergens is de uiteindelijke uitslag te zien. Je zoekt je een ongeluk via google maarrrr… niks!
    Ja, morgen ergens in een krant.
    Dat kan toch ook meteen op deze site????

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>