Finale-optredens Pinkpop 2009 op televisie

Duizenden festivalbezoekers gaan al bijna drie dagen uit hun dak bij de optredens van diverse nationale en internationale artiesten op Pinkpop. Veelal dragen de bezoekers een roze Pinkpop-pet en met het hele weekend volop zon zal bij velen de huid inmiddels ook die kleur hebben gekregen. De hoogtepunten van de eerste twee dagen van het festival in Landgraaf waren gisteren al op televisie te zien en de thuisblijvers hoeven ook het laatste deel niet te missen.
 

Naast 3FM dat het hele weekend vanaf Pinkpop komt, doet een aantal dj’s van het radiostation ook verslag op tv. Concertfragmenten, interviews, backstage impressies en reportages van 3FM-dj Michiel Veenstra zijn vanaf 19:00 uur te zien op Nederland 3. De presentatie is in hande van de deejays Eric Corton en Giel Beelen. De uitzending duurt tot middernacht.

Lees ook:Pinkpop 2009 live op 3FM
Lees ook:3FM live vanaf Pinkpop
Lees ook:Pinkpop 2010 live op 3FM
Lees ook:Lowlands komend weekend uitgebreid op 3FM
Lees ook:Festivalweekend op ActionRadio

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Finale-optredens Pinkpop 2009 op televisie

  1. Pingback: Pinkpop 2009 live op 3FM | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>