Hans Teeuwen vaste gast in ochtendshow Giel Beelen

Giel Beelen, dj bij Radio 3FMHans Teeuwen gaf een paar jaar geleden aan te stoppen met het geven van cabaret-voorstellingen, maar de grappenmaker zit sindsdien zeker niet stil. Eén van zijn projecten is HansTeeuwen.TV waarop Hans zelfgemaakte filmpjes plaatst. Vanaf 22 september is Teeuwen met bewerkingen van die filmpjes te horen bij Giel Beelen.

Hans Teeuwen zal vanaf komende maandag elke week te horen zijn in het 3FM-ochtendprogramma 'Giel!'. De cabaretier brengt bewerkingen van filmpjes die hij maakt voor zijn eigen website en hij komt met nieuw materiaal.

Giel Beelen is blij met de nieuwe aanwinst voor zijn programma: "Ik ben er trots op dat Hans mee wil werken aan mijn programma. Hoe meer Hans Teeuwen op de radio hoe beter, maar dit is ook nog eens bijzonder materiaal."

Het extra uur dat Giel Beelen sinds begin deze maand elke ochtend heeft wordt dus niet alleen opgevuld door het breder verspreiden van de vaste items, maar ook door nieuwe onderdelen in de show te brengen.

Zie ook:
- Giel Beelen betrokken bij aanrijding op snelweg
- Giel Beelen gespot in Goede Tijden Slechte Tijden
- In de collegebanken met Giel Beelen
- Giel Beelen gaat één uur langer door

Lees ook:Giel Beelen gespot in Goede Tijden Slechte Tijden
Lees ook:Giel Beelen betrokken bij aanrijding op snelweg
Lees ook:Giel Beelen gaat één uur langer door
Lees ook:Het is lachen bij 3FM
Lees ook:Giel Beelen in muziekprogramma ‘Top of Flop’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hans Teeuwen vaste gast in ochtendshow Giel Beelen

  1. Jan

    Dan hoop ik dat Teeuwen in het laatste uur zit, dan hoef ik hem tenminste niet aan te horen. En voor diegenen die wel van zijn humor en schreeuwen houden, veel plezier er mee!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>