100% NL Oeuvre Award voor jarige René Froger

Vandaag is ‘ie jarig: René Froger. Vijftig kaarsjes mag de beste man uitblazen. 100% NL leek het een goed plan om de jarige te onderscheiden met een oeuvre award. Zo gezegd, zo gedaan: maandag kreeg Froger de award uitgereikt door Caroline Tensen in de ochtendshow van Colin Banks.

Roland Snoeijer, programmadirecteur van 100%NL: “Rene Froger is één van de grootste artiesten van Nederland en dagelijks te horen op 100% NL. En daar zijn we trots op. Rene is een zanger met een uniek stemgeluid, die zijn publiek weet te raken. Al jarenlang treedt hij op voor volle stadions en concertzalen en als eerste Nederlandse artiest stond hij tien avonden achter elkaar in Ahoy. Daarnaast is Rene een warme persoonlijkheid met een groot hart voor mensen die wat minder ‘centen te makken’ hebben. Zijn aankomende vijftigste verjaardag is voor 100% NL hét moment om Rene’s indrukwekkende carrière te eren met een 100% NL Oeuvre Award.”

De 100% NL Awards worden jaarlijks uitgereikt aan artiesten die volgens de luisteraars van 100% NL een bijzondere prestatie hebben geleverd. Rene Froger is de eerste artiest die de 100% NL Oeuvre Award ontvangt.

Foto’s van de uitreiking staan hier.

De nieuwste single van Froger heet ‘k Heb Je Lief. En dat is echt een goed nummer!

Lees ook:Paul de Leeuw ontvangt 100% NL Oeuvre Award
Lees ook:Ook 100% NL Awards voor Ilse deLange, Nick & Simon en Wesley Klein
Lees ook:Marco Borsato wint 100% NL Award ‘Artiest van het Jaar’
Lees ook:BLØF neemt Oeuvre Award 100%NL in ontvangst
Lees ook:Zingen voor de Voedselbank met René, Paul of Jeroen

1 Reacties // Reageer

One thought on “100% NL Oeuvre Award voor jarige René Froger

  1. Arjen

    Gerard Ekdom heeft plaotjes gedraaid op zn feestje :’)

    Bron: Ekstra Weekend

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>