Draaien Pet Shop Boys komt DJ duur te staan

Zodra 3FM-dj’s Michiel Veenstra en Gerard Ekdom een plaat van de Pet Shop Boys draaien, dan schalt er een enorm alarm uit de radio. Het is het zogenaamde ‘PSB-alarm’. De oorverdovende aankondiging dat er binnen enkele seconden een plaat van de Pet Shop Boys aan komt, is in het leven geroepen omdat de twee radio-dj’s grote fans zijn van het Britse artiestenduo. Op een bruiloftsfeest in Israël ging er ook een PSB-alarm af, alleen niet bij de DJ maar bij de aanwezige gasten die vervolgens helemaal door het lint gingen.

De DJ draaide muziek op een bruiloft van bedoeïenen (Wikipedia) in de Negev-woestijn in het zuiden van Israël. De plaatjesdraaier begon met Arabische muziek, maar na enige tijd zette de hij een nummer op van de Pet Shop Boys. De muziek werd duidelijk gewaardeerd door de vrouwen op het bruiloftsfeest die volledig uit hun dak gingen. Maar dat is voor bedoeïenen een grote schande.

De mannelijke feestgangers eisten daarop dat de DJ weer Arabische muziek zou gaan draaien, maar hij weigerde dat te doen. Dat heeft de DJ moeten bezuren met een flinke meppartij.

Laat het ook direct een waarschuwing zijn voor Michiel Veenstra en Gerard Ekdom: ga nooit draaien op een feest met uitzinnige bedoeïenen! Het nieuwsbericht doet me trouwens denken aan deze DJ die zich ook niet erg geliefd maakte op een bruiloftsfeest…

Lees ook:PSB-alarm nu als ringtone verkrijgbaar
Lees ook:Gerard Ekdom blijft bij 3FM
Lees ook:Flinke knipbeurt voor Michiel Veenstra [Foto's]
Lees ook:Sander Guis neemt Arbeidsvitaminen over
Lees ook:Golfen met sterren in jubileumuitzending Ekstra Weekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>