Golfen met sterren in jubileumuitzending Ekstra Weekend

Ze hadden zelf waarschijnlijk nooit gedacht dat het langer dan één uitzending zou duren, maar ‘Ekstra Weekend’ is inmiddels al drie jaar op 3FM te horen. Het vrijdagavond-begin-van-je-weekend-programma van Gerard Ekdom en Michiel Veenstra was op 1 september 2006 voor het eerst op de radio en viert vandaag, 4 september 2009, haar derde verjaardag. Voor de speciale dag hebben de twee radio-dj’s het ‘Ekstra Weekend Midgetgolftournooi’ georganiseerd. Zeg maar het midgetgolfen met bekende Nederlanders.

Het driejarig bestaan van ‘Ekstra Weekend’ wordt gevierd met een potje midgetgolfen in het Amstelpark. Gerard Ekdom en Michiel Veenstra vormen samen met een aantal luisteraars een team dat strijdt tegen BN’ers. In het team van de bekendere personen zitten Bridget Maasland, Cas Jansen, Lauren Verster, Horcace Cohen, Nikki en Gaby Blaaser.

De luisteraars van ‘Ekstra Weekend´ worden natuurlijk niet vergeten in de verjaardagseditie van het programma. Gerard en Michiel zullen uitgebreid verslag doen van de verrichtingen op de midgetgolfbaan. Het Ekstra Weekend Midgetgolftournooi is vrijdag 4 september te horen van 19:00 en 22:00 uur op 3FM en te zien op 101.tv.

Foto: 3FM.nl

Zie ook:
- Gerard Ekdom blijft bij 3FM

Lees ook:Ekdom en Veenstra gaan discobowlen met BN’ers
Lees ook:Flinke knipbeurt voor Michiel Veenstra [Foto's]
Lees ook:3FM lanceert op vrijdag: artiest van de dag
Lees ook:Fax en kerstboom uit 3FM-studio geflikkerd (filmpje)
Lees ook:Ekstra Weekend krijgt extra exposure via 101.TV

1 Reacties // Reageer

One thought on “Golfen met sterren in jubileumuitzending Ekstra Weekend

  1. Arnoud

    Mmmm… ik ‘mis’ Jody ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>