Oprichter Donna klimt weer achter de microfoon

Eén van de bekendste radiomakers van Vlaanderen maakt maandag 6 juli zijn comeback in de ether. Michel Follet kruipt vanaf dan iedere morgen achter de microfoon bij JOE fm om het vaste ochtendduo Raf & Alexandra te vervangen, die van een welverdiende vakantie genieten. Follet was in 1992 de medeoprichter van Radio Donna en presenteerde op die zender acht jaar lang de ochtendshow ‘Jabbedabbedoe’. Het was ook Follet die begin dit jaar de laatste woorden sprak op het inmiddels opgedoekte Donna. Vanaf maandag is hij terug, op JOE fm.


Zoals Radio Donna op 5 januari 2009 omgedoopt werd tot MNM, is JOE fm de uitkomst van de metamorfose van het vroegere 4fm. Op 1 april van dit jaar (en dat was echt gèèn grap) ging het nieuwe JOE fm van start met een geheel nieuw geluid en een aantal vers aangetrokken radio-dj’s. Uit de meest recente luistercijfers van Vlaamse radiostations blijkt dat JOE fm goed stand weet te houden; het marktaandeel bleef op ongeveer dezelfde hoogte als voorganger 4fm.

De ochtendshow blijft toch één van de belangrijkste programma’s van een radiozender, want als die goed beluisterd wordt heeft dat doorgaans een positief effect op de luisteraantallen de rest van de dag (het zogenaamde doorluistereffect).

Het ochtendduo Rad & Alexandra vervang je natuurlijk niet zomaar en daarom heeft JOE fm Michel Follet gevraagd. De komende weken zal Follet van maandag tot en met vrijdag het tijdslot 06:00 tot 09:00 uur vullen op JOE. Het is voor het eerst in vijf jaar dat Michel een vaste presentatieopdracht op de radio invult.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Oprichter Donna klimt weer achter de microfoon

  1. MBC

    Na hem op Donna gehoord te hebben bij het afscheid, keek ik er echt naar uit om Follet nog eens te horen. En het klinkt nog steeds te gek, maar ook erg Donna!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>