Sterrenmeisje een stunt van radiozender MNM?

Het Vlaamse tattoo-meisje dat per ongeluk 56 sterretjes op haar gezicht getatoeerd kreeg, is in een paar dagen tijd een internationale ster geworden. De 18-jarige Kimberley Vlaeminck domineert al enkele dagen de binnen- en buitenlandse media met haar opmerkelijke verhaal. Het Belgische meisje beweert dat een tatoeëerder 56 sterren op haar gezicht aanbracht, terwijl ze er maar drie had gevraagd. Ze zou tijdens het zetten van de plakplaatjes in slaap zijn gevallen. Maar wat wil nu? Die sterretjes op haar gezicht hebben veel weg van de ster in het logo van MNM.


Het verhaal van het ‘sterrenmeisje’, zoals ze inmiddels genoemd wordt, is heel snel de wereld rond gegaan. Maar er zijn wat aanwijzingen dat het hele gebeuren strak geregisseerd is. De Vlaamse site Showbizzsite.be zette een aantal opmerkelijke zaken op een rij:

- Het verhaal met het sterrenmeisje komt in de pers en iedereen is er als de kippen bij om foto’s te maken en al snel wordt de wereldpers gehaald.

- Het sterrenmeisje krijgt het aanbod om voor de Duitse televisie haar verhaal te doen en krijgt er zelfs veel geld voor, maar ze weigert het aanbod.

- Donderdag besloot de 18-jarige Vlaamse om vrijdag aan MNM-dj Peter Van de Veire haar verhaal te doen, inderdaad op MNM, het station met zo’n ster in het logo.

- Famous, het bedrijf dat MNM hielp bij de lancering van het station, heeft binnen één dag een website gemaakt met de Kimberlizer, een tool waarmee je een foto van eigen gezicht vol met sterren kan plaatsen. 

MNM ontkent

Volgens MNM zijn bovenstaande observaties ’puur toeval’. Sterrenmeisje Kimberley is vrijdagochtend 19 juni te gast bij Peter Van de Veire en zal daar waarschijnlijk het echte verhaal vertellen. Woordvoerder van MNM, Björn Verdoodt, laat aan de Vlaamse media weten dat hij ‘formeel kan bevestigen dat het verhaal géén stunt is van de VRT (eigenaar MNM, red.)’.

Vrijdagochtend zullen we meer weten… Mocht het desondanks toch een stunt zijn van MNM, dan hebben ze de internationale media goed te pakken gehad!

Update: Het sterrenmeisje is vrijdag trouwens ook te gast in het ochtendprogramma van Giel Beelen op 3FM.

Lees ook:Sterrenmeisje is geen grap van MNM
Lees ook:Onthulling officiële logo hitzender MNM (filmpje)
Lees ook:Radiopersoonlijkheid van het Jaar: Peter van de Veire
Lees ook:Peter van der Vorst geeft kijkje in leven van Armin
Lees ook:‘Radiostunts zijn geen marketingproducten’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sterrenmeisje een stunt van radiozender MNM?

  1. PvdV

    MNM is en blijft een marginale zender. Dit zal er niets aan veranderen.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Sterrenmeisje is geen grap van MNM | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>