Ornelis & Rogiers staan weer met beide benen op de grond

362 Uur, 33 minuten en 40 seconden heeft het geduurd. De actie met de Vliegende Studio waarbij de Q-music dj’s Sven Ornelis en Kurt Rogiers dagenlang zaten opgesloten. Het radioduo hing sinds 16 maart non-stop in de lucht, meters boven een plek naast een winkelcentrum in het Vlaamse Wijnegem. De Vliegende Studio startte op 20 meter hoogte en luisteraars konden de radio-dj’s omlaag halen door het juist beantwoorden van vragen. Dinsdagmiddag lukte het luisteraar Bjorn Van Velde om Ornelis en Rogiers aan de grond te zetten. Dat wordt beloond met 25.000 euro.


Rond half twee dinsdagmiddag beantwoordde Bjorn de vraag ‘Hoe noem je een vrouwelijk schaap?’ met het juiste antwoord: ooi. Daarmee liet hij Ornelis en Rogiers één meter zakken waardoor de radiomakers van Q-music Vlaanderen na ruim twee weken weer vaste grond onder hun voeten kregen. De winnaar van de Vliegende Studio krijgt als prijs 25.000 euro.

In Nederland werd precies dezelfde actie gehouden. In Almere hingen de dj’s Gijs Staverman en Jeroen van Inkel in de Vliegende Studio. Zij werden na tien dagen aan de grond gezet. Zie deze links voor foto’s en een video van de Vliegende Studio.

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Geld om Vliegende Studio in de lucht te houden
Lees ook:Vliegende Studio na 241 uur aan de grond gezet
Lees ook:Ornelis & Rogiers maken piraatuitzending vanuit Vliegende Studio
Lees ook:Draaiende Studio variant op Q’s Vliegende Studio
Lees ook:Kurt Rogiers laat live op radio een tattoo zetten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>