Kurt Rogiers nieuwe ochtendjock bij Q-music

VTM)Acteur en presentator Kurt Rogiers is sinds vorige week de nieuwe ochtendjock bij het Vlaamse Q-music. In Nederland is Rogiers bekend van films als 'Costa' en 'Vet Hard' en van een aantal BNN-programma's die hij presenteerde. De Belg volgt daarmee Erwin Deckers op die woensdag 3 september voor laatst te horen was op Q-music België.

Erwin Deckers presenteerde zeven jaar lang het ochtendprogramma 'Deckers & Ornelis Showtime', samen met Sven Ornelis. Deckers wil zich volledig gaan richten op zijn functie als programmadirecteur van Q-music. Het grappige is dat in Nederland de programmadirecteur van Q, Wouter van der Goes, ook zélf op de radio te horen is. In Nederland is Wouter elke werkdag van 12:00 tot 13:00 uur te horen met 'De Hitlijn'.

Kurt Rogiers is niet onbekend met radio, want hij was al in het ochtendprogramma te horen als gastpresentator. Bij de evalutatie van de weken dat hij te gast was bij Deckers en Ornelis, werd hem gevraagd om de vertrekkende Erwin Deckers te vervangen. Ondanks dat de acceptatie van de job voor Rogiers betekent dat hij elke ochtend vroeg moet opstaan zag ook zijn vrouw deze baan wel zitten. Deze vaste job als radio-dj heeft Kurt er ook toe doen besluiten om voorlopig geen projecten in Nederland meer aan te nemen.

Kurt Rogiers & Sven OrnelisSinds donderdag 4 september 2008 wordt de de ochtendshow op Q-music in België gepre-senteerd door Kurt Rogiers en Sven Ornelis. Door het vertrek van Deckers, gaat het pro-gramma sindsdien door het leven onder de naam 'Ornelis & Rogiers Showtime'. En… Kurt Rogiers heeft "er enorm veel goesting in".

Blijft een mooi taaltje dat Vlaams :)

Zie ook:
- Nieuwe look Q-music: eerst Nederland, wellicht later België

Lees ook:Iwan Reuvekamp en Erwin Deckers nieuwe programmadirectie Q-music
Lees ook:Kurt Rogiers laat live op radio een tattoo zetten
Lees ook:Q’s humoristische antwoord op MNM [filmpje]
Lees ook:Grootste radiozenders Belgiƫ versterken positie
Lees ook:Ornelis & Rogiers maken piraatuitzending vanuit Vliegende Studio

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Kurt Rogiers nieuwe ochtendjock bij Q-music

  1. MBC

    @Jorn: PRIMEUR: Het VRT-Journaal maakte zonet bekend dat Radio Donna dan toch definitief stopt. De Raad van Bestuur van de Openbare Omroep heeft vanavond beslist een nieuwe zender te starten met boegbeeld Peter van de Veire. Details zijn nog niet bekend.

      /   Reply  / 
  2. MBC

    Eerste Belgische artikel: zie ‘homepage’

    Het was dan toch geen reclamestunt! ;)

      /   Reply  / 
  3. Kees

    “Blijft een mooi taaltje dat Vlaams :) ” Zeer zeker, Jorn. Ik luister regelmatig naar de Vlaamse Q Music. Een heerlijk station met een mooi taaltje.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Grootste radiozenders Belgiƫ versterken positie | Radioactive

  5. alek vidakovic

    ik luistren naar de vlaamse radio zender q music
    q goed voor jou mijn favoriten dj,s i
    dj crut hey draaien de beste music nederlandse
    charts top 100
    mijn is coolste nummer,s is de
    lady gaga love game

      /   Reply  / 
  6. Pingback: Kurt Rogiers laat live op radio een tattoo zetten | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>