Brute gijzeling bij Q-music

Q-musicIn de nacht van zondag op maandag hebben drie gemaskerde mannen een nachtwaker gegijzeld in het gebouw van het Vlaamse Q-music. De Vlaamse Media Maatschappij (VMMa), de moedermaatschappij van vtm, 2BE, JIM, Q-music en 4FM, heeft in een persbericht de inbraak en gijzeling bevestigd. Omstreeks 03:56 uur vond er in het pand een confrontatie plaats met de bewaker van de nachtdienst.

De inbrekers, die via het dak het gebouw zijn binnengekomen, hebben de bewaker bij de receptie overmeesterd en vastgebonden. Ze dwongen hem mee naar boven waar onder andere de studio's van Q-music zich bevinden. De nachtwaker werd gekneveld en achtergelaten op de tweede verdieping. Toen de dader op de vlucht sloegen, heeft de nachtwaker zich weten te bevrijden en kon hij de politie waarschuwen.

Toen de politie ter plaatse kwam was er van de inbrekers geen spoor meer te bekennen. Ze zijn volgens de laatste berichten via de noodtrap gevlucht. De nachtwaker is gelukkig ongedeerd gebleven, al verkeert hij nog wel in een shocktoestand.

Wat de overvallers nu precies zochten in het pand waar Q-music België gehuisvest zit, is nog onduidelijk. Volgens een journalist vroegen de overvallers aan de nachtwaker om hen naar een afdeling met computers te brengen. Op het eerste gezicht is er niets verdwenen en er bevonden zich ook geen grote geldsommen in het gebouw.

Bron: TV-Visie / RadioVisie

Lees ook:Q-music verhuist naar Amsterdam
Lees ook:Dit wordt het nieuwe onderkomen van Q-music
Lees ook:Laatste dag voor Q-music in Hilversum
Lees ook:Genootschap op bezoek in Dallas
Lees ook:Na bommelding nu ook fik op Hilversums Mediapark

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Brute gijzeling bij Q-music

  1. MBC

    voor de tip: graag gedaan, Jorn!

    In het VTM-Nieuws hebben ze de DJ’s van Q-Music aan het woord gelaten. Blijkbaar hadden de inbrekers het bewust op de kantoren van Q gemunt.

    Heb ik gezien op http://www.vtm.be/nieuws/index_bekijkonline.htm

    Er worden ondertussen al grapjes over gemaakt. Zo zeggen sommigen dat het de baas was van concurrent Radio Donna die op zoek was naar de gouden formule van Q-Music

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    :) Goede grap!

    Keb het filmpje even bekeken, wat een chaos hebben die inbrekers er van gemaakt. Maar wat zochten ze nu bij Q… blijft een raadsel.

    Wel weer leuk dat ze hun eigen VTM (ook van VMMA) er verslag van laten doen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>