Na bommelding nu ook fik op Hilversums Mediapark

optimum2.org)In elk geval geen saaie week voor personeel in het episch centrum van de landelijke omroep: gisteren moesten alle medewerkers van de VARA, VPRO en NPS het Nederland 3-gebouw verlaten vanwege de vondst van een verdacht pakketje waar achteraf een kookwekker :-) in bleek te zitten, vandaag was het raak bij het Audiocentrum. In het pand waar ooit Radio 3FM zat, zijn nu onder meer de Veronica Radioschool, V-Radio en Kink FM gevestigd.

De radiostations zonden volgens Radio.nl tijdelijk non-stop muziek uit, doordat de brandweer iedereen evacueerde. Gewonden zijn er gelukkig niet gevallen, blijkt uit berichten van ooggetuigen. Wel zou er veel rook in het gebouw zijn ontstaan en die kan natuurlijk ook schade aanrichten. De oorzaak van de intussen gebluste brand is nog niet bekend. Een woordvoerder van de Radioschool was vanmiddag niet bereikbaar.

Bron: Radio.nl

Lees ook:
[ Foto's ] Studio Kink FM
[ Foto's ] V-Radio kick-off
[ Foto's ] Oude Radio 3 studio
________________________________________________________________

Lees ook:[Foto's] Studio Kink FM
Lees ook:Radioschool gaat wél gewoon door
Lees ook:V-Academy nieuwe naam voor Radioschool
Lees ook:Kink FM houdt al 11 jaar het hoofd boven water
Lees ook:Ook programmering Kink FM op de schop: Ingrid Perez in de ochtend

1 Reacties // Reageer

One thought on “Na bommelding nu ook fik op Hilversums Mediapark

  1. Werner

    Sensatie zat, ja! Vanmiddag reed een hele brandweercolonne met loeiende sirenes langs m’n huis, vroeg me al af waar ze naartoe gingen. Hoor ik vlak na drieën op het werk (Mediapark) aangekomen het antwoord: de oude Radio 3-studio staat in de hens.. tis me een weekje wel, ja. Viel achteraf dus toch wel mee met de brand bij het Audiocentrum.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>