Chaos op feestje na oproep op radio

BBC)2.000 Bezoekers op het verjaardagsfeestje van je 18-jarige dochter terwijl je 'slechts' 100 man had uitgenodigd? Dat gebeurde in Groot-Brittannië in Bovey Tracey waar één van de gasten op BBC Radio 1 een oproep had gedaan om mee te komen feesten. Het adres waar de party gehouden werd is niet op de radio genoemd, maar honderden mensen wisten het feest in het kleine dorp toch te vinden. Resultaat: complete chaos.

De onuitgenodigde gasten veroorzaakten voor vele duizenden euro's aan schade. Schilderijen werden van de muren getrokken, ramen en spiegels sneuvelden en kandelaren en deuren werden beschadigd. Elke keer als iemand iets brak, begon iedereen te juichen.

De vier ingehuurde uitsmijters die het feest in de gaten moesten houden, hadden geen schijn van kans om de feestende jongelui tegen te houden. Uiteindelijk heeft de politie een einde gemaakt aan de festiviteiten.

De moeder van de jarige (die voorlopig waarschijnlijk nog lang niet jarig is) omschreef de situatie als "terrifying". Zij wil nu de BBC gaan aanklagen omdat dj Pete Tong de oproep uitgezonden heeft, maar zoals gemeld is het specifieke adres niet op de radio genoemd.

Maar in dit geval was 'the mansion' in het kleine dorpje Bovey  Tracey eenvoudig te vinden. De moeder van het meisje vertelde tot slot nog dat de familieleden hun lesje hebben geleerd, dat wil zeggen: de ouders. Zij hebben inmiddels bekend gemaakt dat ze geen feestjes meer zullen geven voor hun dochters…

Zie ook:
- Radio-dj lult een uur vol zonder dat iemand hem hoort

Lees ook:Samenwerking AD en Adres Onbekend
Lees ook:Radioactive headlines week 12: Drie maal Rob en meer
Lees ook:Baby van het Jaar 2008 heet Elisa
Lees ook:Voor € 10.000,- shoppen in de PC
Lees ook:538-dj met dood bedreigd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>