Nieuw actualiteitenprogramma vanaf 2014 op Radio 1

Radio 1

De NOS gaat minder nieuwsuitzendingen maken op Radio 1, een mooie gelegenheid voor de KRO en de NCRV om in dat gat te springen want vanaf 2014 gaan ze elke dag tussen 9:00 en 12:00 een nieuw actualiteitenprogramma maken met nieuws en muziek. Het zal gepresenteerd worden door Jurgen van den Berg en Ghislaine Plag.

Ook komt er een nieuw dagelijks TV-programma van de NCRV/KRO op Nederland 2.
Jeroen Illy, Manager TV NCRV: “Journalistiek is een speerpunt in de programmering van de KRO-NCRV. Op radio en tv. Met onze dagelijkse programma‚Äôs op Nederland 2 en op Radio 1 vullen wij deze ambitie in 2014 meerdere keren per week in. Daar ben ik enorm trots op”.

Lees ook:Bert Haandrikman krijgt een dagelijkse show op Radio 2
Lees ook:Martijn de Lange beste lokale verslaggever
Lees ook:Update: Programmering van ‘het nieuwe Radio 1′
Lees ook:Barbara Karel verlaat 3FM
Lees ook:Rob Stenders en Paul Rabbering nieuw in weekend Radio 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>