Kas van Iersel voice-over bij candid camera programma SBS

Eén dag verscheen Kas van Iersel niet op zijn werk bij RTL Boulevard en hij werd aan de kant gezet als voice-over van het televisieprogramma. Na een slepende rechtszaak werd besloten dat RTL de voormalig radio-dj weer in dienst moest nemen, maar het dagelijkse commentaar voor RTL Boulevard staat niet meer op het takenlijstje van Van Iersel. Kas werd noodgedwongen ingezet als voice-over bij X Factor en nu een jaar later duikt hij op bij SBS.

Gisterenavond zat ik even te kijken naar ‘De Leukste Verborgen Cameragrap van Nederland’ op SBS6 en ineens hoorde ik een bekende stem.

Het was Kas van Iersel die de voice-over deed. Opmerkelijk want Van Iersel was verbonden aan RTL en nergens is melding gemaakt van een transfer…

Wellicht is het een freelance-klus of zal het fijne stemgeluid van Kas vaker terugkeren bij programma’s van SBS? We zullen het horen!

UPDATE: Op de vraag of Kas van Iersel RTL heeft verlaten, zegt de voice-over tegenover collegablog Zappen: “Nee, ik zit in de bevoorrechte positie dat ik voor meerdere zenders kan werken. Het is geen overstap, want ik werk ook voor RTL – en voor andere zenders die op zoek zijn naar kwaliteit in leuke scherpe programma’s.” Lees hier meer »

Sky Radio

Kas van Iersel is sinds eind april 2008 de station voice van radiozender Sky Radio. Daarnaast verzorgde hij ruim zeven jaar de voice-over bij RTL Boulevard.

Lees ook:Eerste belangrijke klus voor Sky-stem Kas is ‘X Factor’
Lees ook:Jeroen Kijk in de Vegte blijft voice-over Boulevard
Lees ook:Meer duidelijkheid over voice-over Boulevard
Lees ook:RTL moet Kas van Iersel terug in dienst nemen
Lees ook:Kas van Iersel nieuwe station voice van Sky Radio

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kas van Iersel voice-over bij candid camera programma SBS

  1. eric

    Goed dat hij weer terug is. Kas heeft een erg fijne stem.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>