Gratis borstvergroting te winnen bij Wild FM

De ene radiomaker klimt een 54 meter hoge mast in om vanuit daar zijn radioprogramma te maken, de ander verblijft samen met zijn collega dagenlang in een radiostudio die aan een hijskraan hangt. Opmerkelijke radioacties zijn aan de orde van de dag, daarom kijk ik ook niet echt op van de nieuwste actie van Wild FM. Het commerciële, regionale radiostation uit Noord-Holland geeft een vrouwelijke luisteraar een gratis borstvergroting weg.
 

Vrouwen kunnen een foto van zichzelf uploaden met daarop een sensuele zoen. Hoe gewaagd de actie van Wild FM ook is, foto’s waarop niet noodzakelijk naakt te zien is, zijn niet toegstaan. De vrouwelijke luisteraar die uiteindelijk de meeste stemmen krijgt, mag een privékliniek in om haar borsten één of meerdere maten te laten vergroten. Zie voor meer informatie over de actie ‘Kiss the Camera’ ook de actiesite van het hitradiostation.

Lees ook:3FM-dj toont edele delen aan Wimbledon-tennisters
Lees ook:Turn yourself on zoals in reclame van Radio 538
Lees ook:Australisch radiohuwelijk heeft weinig om het lijf
Lees ook:Tsjechische radio-dj naakt achter de microfoon (filmpje)
Lees ook:Sofie van Den Enk: ‘Naakt gaan is de volgende stap in het proces van Paul Rabbering’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>