Australisch radiohuwelijk heeft weinig om het lijf

Gefeliciteerd! Je hebt de radiowedstrijd gewonnen en de hoofdprijs is een huwelijk. Tot zover geen verkeerde actie van het Australische station Radio B105. Er zit echter één maar aan die prijs: het bruidspaar stapt naakt het huwelijksbootje in. De radiozender uit Brisbane schreef een wedstrijd uit waarbij de hoofdprijs een naakt huwelijk is. Ellie Barton en Phil Hendicott wonnen de actie van Radio B105 en beloofden elkaar eeuwige trouw zonder dat ze op dat moment veel om het lijf hadden.
 


Toen het Australische koppel te horen kreeg dat ze gewonnen hadden, werd een personal trainer ingeschakeld om de lichamen van de twee in perfecte staat te krijgen. Direct na het winnen van de naaktwedstrijd gingen Ellie en Phil aan het trainen en dat mocht ook wel, want ze zouden trouwen tegenover het aanziend oog van 250 genodigden.

De foto’s van de bruiloft zijn te zien op de website van Radio B105. Overigens heeft het station er voor gekozen om de gekuisde foto’s online te zetten.

Zie ook:
- Keiharde afwijzing huwelijksaanzoek op de radio

Lees ook:Heerlijk: Trouwen zonder enige verplichting
Lees ook:Huwelijk in Glazen Huis was verrassing voor bruid
Lees ook:Robbie Williams vraagt vriendin ten huwelijk op de radio
Lees ook:Giel Beelens naakt-talkshow nu al spraakmakend
Lees ook:3FM-dj toont edele delen aan Wimbledon-tennisters

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Australisch radiohuwelijk heeft weinig om het lijf

  1. Pingback: Aswolk dwingt dj Down Under radio te maken | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>