Reggae Top 100 op Tweede Paasdag bij FunX

Reggae Top 100 op FunXJe kunt vandaag de paaseieren gaan zoeken die gisteren zijn blijven liggen, lekker met man/vrouw, labrador en stationcar naar de meubelboulevard, of je zelf zitten verlekkeren aan die reis naar Jamaica die urbanzender FunX vandaag weggeeft. Afgelopen week stond FunX in het teken van de reggae en die themaweek wordt Tweede Paasdag af-gesloten met de 'Reggae Top 100'. Met als klap op de vuurpijl: een reis naar Jamaica.

Op Tweede Paasdag, 24 maart 2008, is de door de luisteraars samengestelde 'Reggae Top 100' te horen. Voorafgaand brengt FunX de luisteraars alvast in de juiste 'reggae feel', dat gebeurt tussen 7:00 en 10:00 uur.

Om 10:00 uur begint het aftellen; de 100 beste reggae tracks met als afsluiter de reis naar Jamaica. Alle mensen die gestemd hebben op de 'Reggae Top 100' maken kans op die reis. Na de 'Reggae Top 100' sluit DJ Idriss de Reggaeweek af met de ReggaeMiX. Idriss draait een uur lang de lekkerste reggae tracks aan elkaar gemixt.

Mocht je de reis naar roots van de reggaemuziek nou niet winnen, dan is de website van FunX een aanrader. Hier vind je namelijk het reggae-dossier waarin alles te lezen is over bijvoorbeeld het onstaan van reggaemuziek, het rastarigeloof en de belangrijkste artiesten uit de reggaegeschiedenis.

Zie ook:
- FunX is welvarend radiostation
- Den Haag stopt na 2008 met financieren van FunX

Lees ook:Extra weekenddiensten voor radio-dj’s
Lees ook:FunX viert feest
Lees ook:Mr Probz nieuwe nummer 1 in DiXte 1000
Lees ook:Tweede Paasdag: traditioneel eieren zoeken met Rijnmond
Lees ook:Radiosoap op FunX

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>