Deep FM organiseert Beat-Rix Open Air op K’dag

Deep FM organiseert Beat-Rix Open Air op het Janskerkhof in UtrechtDaar waar Radio 538, Slam!FM, Q-music en 100%NL Amsterdam kiezen voor Koninginne-dag 2008, wijkt Deep FM dit jaar uit naar Utrecht. Vorig jaar stond de house- en dance muziekzender nog op het Leidseplein in onze hoofdstad. Deep FM wil het Koninginnedag-feest nu nog groter en commerciëler neer-zetten en heeft daarom gekozen voor het Janskerkhof in Utrecht.

Klinkt niet echt meteen vrolijk als een feest, het Janskerkhof, maar wanneer er geen auto's geparkeerd staan is er veel ruimte voor feestvierende mensen. Het openluchtfeest van Deep FM heeft de naam 'Beat-Rix Open Air' meegekregen, met daarin natuurlijk de verwijzing naar Koningin Beatrix.

'Beat-Rix Open Air' wordt in samenwerking met Studentendiscotheek de Woolloomooloo georganiseerd en gedurende de hele dag zullen grote namen uit de dancescene komen draaien op het Janskerkhof. De line-up van 30 april bestaat uit: Mr Zenes, DJ Skez, Youri Donatz, DJ Marcella, Niels de Vries, DJ Casper Grey en Olav Basoski. De ceremoniemeester van de dag is MC Ja-Son.

Als enige podium in Utrecht zal 'Beat-Rix' twee uur langer doorgaan dan de rest van de podia in de stad, namelijk tot 21:00 uur. Het feest begint overigens om 14:00 uur. Alle activiteiten op het 'Beat-Rix Open Air' zijn de hele dag live te volgen via de site van DeepFM.

Lees ook:Koninginnedag 2008: Overzicht evenementen radiostations
Lees ook:Veronica-feest op Domplein tijdens Koninginnenacht én -dag
Lees ook:Caz! wijkt op Koninginnedag uit naar Utrecht
Lees ook:Dom in Utrecht kleurt oranje met Koninginnedag
Lees ook:SLAM!FM zoekt Beste Beat van 2008

1 Reacties // Reageer

One thought on “Deep FM organiseert Beat-Rix Open Air op K’dag

  1. Mart

    Leukste koninginnedag was vorig jaar voor mij toch Amsterdam, iemand een beter idee om naar toe te gaan?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>