Dom in Utrecht kleurt oranje met Koninginnedag

De domtoren in Utrecht zal volgende week vrijdag oranje kleuren. En nee, het komt niet door de aswolk uit IJsland, maar gewoon door wat grote oranje lampen. De markante kerktoren in Utrecht wordt tijdens Koninginnedag- en nacht oranje uitgelicht voor het feest dat Radio Veronica op de grond organiseert. Daar waar Radio 538 en SLAM!FM al jaren in Amsterdam te vinden zijn, kiest Veronica voor Utrecht. Dit jaar kun je niet om het feest van het radiostation heen, want de oranje Dom is moeilijk te missen.


Radio Veronica is tijdens Koninginnedag en -nacht voor de tweede maal in Utrecht te vinden. De gemeente kleurt speciaal voor het feest op het Domplein de hoogste kerktoren van Nederland oranje. De Dom wordt uitgelicht door middel van grote lampen die rondom de toren worden opgesteld.

En op de grond, aan de voet van de toren, organiseert Radio Veronica een 80’s & 90’s feest, zowel tijdens de Koninginnenacht (van 20:00 tot 01:00 uur) als op Koninginnedag (van 13:00 tot 18:00 uur).

Op het feest van Radio Veronica draaien de DJ’s Silverius, Erwin Peters en Ben Liebrand de grootste hits uit de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw.

Lees ook:Veronica-feest op Domplein tijdens Koninginnenacht én -dag
Lees ook:Koninginnedag 2010, bij welk feest moet ik zijn?
Lees ook:Armin van Buuren draait op Museumplein na huldiging Oranje
Lees ook:Caz! wijkt op Koninginnedag uit naar Utrecht
Lees ook:SLAM!FM viert Koninginnedag dit jaar niet in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>