Nieuwe cursus: plaat produceren

Bart ArensCursussen in van alles kun je niet alleen bij de LOI volgen, maar ook bij de 'Radioshow van Bart' van 3FM-dj Bart Arens. Elke laatste zondag van de maand geeft Bart een cursus die aangedragen is door luisteraars. De meest originele voorstellen worden ook daadwerkelijk uitgevoerd. Na extreme sporten in de sneeuw, met een auto te water en het bakken van taarten is het nu tijd voor een cursus 'plaat produceren'.

Getalenteerde muzikanten kunnen compleet uit hun plaat gaan, want zondag gaat Bart Arens een cursus plaat produceren geven en daarvoor heeft hij Gordon Groothedde (de man achter IOS en Inwtine) aangetrokken. Eerst worden er audities gedaan en aan de hand daarvan wordt bepaald wie met producer Groothedde de Wisseloord Studio's in mogen om een plaat in te spelen.

Om je een indruk te geven van het eindresultaat, de plaat moet ongeveer zo gaan klinken:

De 'Radioshow van Bart' is elke zondag tussen 15:00 en 18:00 uur te horen op Radio 3FM. Op zondag 27 april 2008 zal Bart Arens het eindresultaat van de cursus 'plaat produceren' aan de luisteraars laten horen.

Zie ook:
- Eerste cursus van Bart: met je auto te water
- Cursus van Bart dit keer vanuit de sneeuw

Lees ook:Cursus van Bart dit keer vanuit de sneeuw
Lees ook:Eerste cursus van Bart: met je auto te water
Lees ook:‘Hey DJ’ Martijn is Muijst Wanted voor 3FM-nightshift
Lees ook:Bart Arens gaat ‘Aan De Slag!’ bij Radio 2
Lees ook:3FM-dj laat fan bellen met Tokio Hotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>