Golden Earring wint award voor ‘When The Lady Smiles’

Golden Earring wint Veronica’s 80's Top 880 AwardRadio Veronica startte maandag met het uitzenden van de Top 880 van de jaren tachtig en de nummer één in die lijst werd door Veronica-dj Erwin Peters beloond met een award. Het nummer 'When The Lady Smiles' van de Nederlandse band Golden Earring is door de Veronica-luisteraars verkozen tot het beste nummer van de jaren tachtig en heeft daarvoor de 'Veronica's 80's Top 880 Award' uitgereikt gekregen.

Lachend en blij staan de vier oude rockers op de foto, met ieder een eigen Veronica-award in de handen. Mochten ze ooit nog eens ruzie krijgen dan hoeft die award in ieder geval niet verdeeld te worden.

Het nummer 'When The Lady Smiles' is een hit uit 1984 staat op nummer één in de '80's Top 880' die Radio Veronica nog tot en met zaterdag 29 maart uitzendt. Het is de eerste keer dat een nummer van de Haagse band Golden Earring op nummer 1 staat in de lijst. In de twee voorgaande jaren stond U2 op de eerste plaats, beide jaren met een ander nummer.

Zie ook:
- 80's Top 880 deze week op Radio Veronica

Lees ook:80′s Top 880 deze week op Radio Veronica
Lees ook:Radio Veronica’s 80′s Top 880 maandag van start
Lees ook:Radioactive headlines week 13: wisseling van station voices
Lees ook:One van U2 bovenaan Radio Veronica 80′s Top 880
Lees ook:Barry Hay donderdag te gast bij Edwin Evers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>