Muzikale groeten aan Benny Neyman

Radio Rembrandt)"Lieve Benny, We hebben nu echt afscheid genomen. Maar je hebt een schat aan prachtige muziek nagelaten. Dank daarvoor. We brengen je graag nog een allerlaatste groet". Die tekst staat te lezen op de website van Radio Rembrandt. Het station dat alleen maar muziek van Nederlandse artiesten draait, brengt een muzikale groet aan de donderdag overleden zanger.

Radio Rembrandt brengt ieder uur een muzikale groet aan Neyman. Dat doet de zender door elk uur te starten met een plaat uit het repertoire van de zanger. Radio Rembrandt gaat hiermee door tot aan de uitvaart komende week.

Zondag 10 februari tussen 14:00 en 15:00 uur staat Rembrandt een uur lang stil bij het overlijden van Benny Neyman en draait de zender een selectie uit het repertoire, als een extra muzikaal eerbetoon.

Het is wel mooi om te zien hoe een radiozender zo uitgebreid stil kan staan bij het overlijden van één van de artiesten van wie het veel muziek draait. Dat geeft wel aan dat het ze écht gaat om de muziek en de artiesten zelf.

Lees ook:Radioactive headlines week 7: Joran van der Sloot en Valentijn
Lees ook:Vlaamse radio vrijdag in teken afscheid Yasmine
Lees ook:Dood Ray Charles herdacht op Radio 6
Lees ook:Rembrandt digitaal én mogelijk gepresenteerd
Lees ook:Ode aan Will Luikinga op Radio Rembrandt

1 Reacties // Reageer

One thought on “Muzikale groeten aan Benny Neyman

  1. Frans Dijk

    Mooi gebaar…

    Deze muzikale groet heeft Benny dubbel en dwars verdiend…

    Benny is en blijft een topper van een zanger.

    Respect.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>