Guido Weijers gaat tóch kaal

Guido Weijers tóch kaal, Veronica-dj Patrick Kicken wint weddenschap na herziening kijkcijfersOeps, foutje van de Stichting Kijkonderzoek (SKO). Naar de oudejaarsconference van Guido Weijers keken geen 973.000 mensen, maar 1.063.000 mensen. Net iets meer dan één miljoen kijkers en dat betekent dat Radio Veronica-dj Patrick Kicken tóch de wedden-schap wint die hij eind december 2007 met de cabaretier aanging! Guido Weijers kwam heel stoer alsnog zijn belofte na en liet zich woensdag door Kicken kaal scheren.

Patrick Kicken: "Ik ben blij dat we de weddenschap na een kleine verwarring rond de kijkcijfers toch goed hebben laten eindigen. Het kaalscheren van Guido met de tondeuse ging stukken makkelijker dan ik dacht!"

Helemaal kaal ging Guido Weijers niet, dus hij kan nog wel normaal over straat. Achteraf gezien had Weijers sowieso kaal gemoeten, want wanneer ook de kijkers van de herhaling meegeteld worden, dan komt het totaal aantal kijkers op 1.724.000. Een aantal waar de cabaretier zelf wel blij mee is.

Guido Weijers: "Indianen knippen hun haar af als ze rouwen… Ik doe dat als ik blij ben… Ik baal ervan dat mijn haar is gemillimeterd, maar ik ben erg blij met méér dan 1,7 miljoen kijkers voor mijn oudejaarsconference!"

Zie ook:
- Guido Weijers scoort niet, maar wint wel weddenschap
- Guido Weijers kaal het nieuwe jaar in?

Lees ook:Guido Weijers scoort niet, maar wint wel weddenschap
Lees ook:Guido Weijers kaal het nieuwe jaar in?
Lees ook:Radioactive headlines week 2: Uitloop, nadoen en origineel
Lees ook:Overzicht januari 2008: Meest gelezen berichten
Lees ook:Guido Weijers en Dennis met Giel mee naar Uruzgan

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Guido Weijers gaat tóch kaal

  1. Kokstra

    Het is geen fout, maar een meting die ook de kijkers via video en harddisk-opnames meetelt in de 6 dagen na de uitzending, zoals ook staat uitgelegd op de site van SKO.

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    @Kokstra: Volgens het persbericht van Veronica “bleek een fout in het kijkonderzoek te zitten”. Ik zie nu idd op de site van SKO dat ze per 1 januari 2008 ook het uitgesteld kijken meerekenen. Dus na het meetellen van die ‘kijkers’ kwam Guido Weijers uit op meer dan één miljoen kijkers.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Giel Beelen zoekt ‘Radiomoment van het Jaar’ | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>