Grote wens van Giel Beelen in vervulling

Vrijdag 11 januari 2008 gaat een lang gekoesterde wens van 3FM-dj Giel Beelen in vervullingAls je wat ochtendshows luistert op de Nederlandse radio, dan lijkt het alsof die dj's alles voor elkaar krijgen en alle grote artiesten naar de studio weten te lokken. Sommige artiesten zijn echter niet zo makkelijk en als ze dan eens langs willen komen, dan moet je het goed aanpakken. Een lang gekoesterde wens van Giel Beelen was dat zangeres Anouk eens in de vroege ochtend bij Giel! aan zou schuiven.

Anouk is vrijdag 11 januari 2008 drie uur lang te gast bij Giel Beelen, Radio 3FM

Vrijdag gaat die grote wens van de 3FM-jock in vervulling. Anouk komt dan drie uur lang op bezoek in de radioshow Giel! en zal een aantal nummers van haar nieuwe album 'Who's Your Momma' spelen. Giel Beelen zal niet de enige zijn die de zangeres gaat interviewen, want ook luisteraars kunnen vragen stellen aan de doorgaans moeilijk bereikbare zangeres.

Giel Beelen moet er wel wat voor over hebben om Anouk in zijn show hebben, want voor de uitzending moet hij speciaal verhuizen naar de Wisseloord studio in Hilversum. In de Wisseloord studio's hebben naast veel Nederlandse bands (waaronder Anouk zelf) ook veel internationale zangers en bands (zoals Elton John, Tina Turner, Mick Jagger, ELO, The Police, U2) hun muziek opgenomen.

Morgenochtend (vrijdag 11/01) is Anouk tussen 6:00 en 9:00 uur bij Giel Beelen te horen op Radio 3FM.

Zie ook:
3FM wil weten wie de Popprijs op Noorderslag moet winnen
- Anouk met nieuwe band bij Edwin Evers

Lees ook:Giel Beelen op de vingers getikt
Lees ook:Anouk met nieuwe band bij Edwin Evers
Lees ook:Giel Beelen in muziekprogramma ‘Top of Flop’
Lees ook:Giel Beelen betrokken bij aanrijding op snelweg
Lees ook:Radiokoppel Giel Beelen en Marisa Heutink uit elkaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>