Twee grote aanwinsten voor Slam!FM

Elke vrijdagavond van 22:00 tot 0:00 uur is de nummer 1 DJ van de wereld, Armin van Buuren, te horen op Slam!FM. RadioFreak weet te melden dat de jongerenzender twee aanwinsten heeft gedaan. Vanaf januari 2008 zal DJ Jean wekelijks te horen zijn op Slam!FM. Het rijtje top-DJ's op Slam wordt gecompleteerd door Ben Liebrand die zijn Grandmix dit jaar uitzendt op Slam!FM.

DJ Jean was dit jaar nog met een eigen show te horen op Radio 538, totdat begin april Tiësto naar 538 kwam. Jean verhuisde naar Caz! en houdt het daar nu al voor gezien. DJ Jean zal vanaf januari de vrijdag- en zaterdagnacht van 2:00 tot 4:00 uur gaan vullen op Slam!FM. Zijn danceprogramma zal de naam DJ Jean @Work krijgen.

Ook Ben Liebrand maakt eind dit jaar de overstap van Radio 538 naar Slam!FM. Liebrand maakte in 1983 voor Radio Veronica zijn eerste Grandmix. Die mix bevat 100 van de beste nummers uit het afgelopen jaar en wordt aan het eind van het jaar uitgezonden. De Grandmix van Ben Liebrand was de afgelopen jaren te horen op Radio 538 en zal  dit jaar dus op Oudjaarsavond op Slam!FM te horen zijn.

Lees ook:Morning Yam maakt plaats voor Ben Liebrand
Lees ook:Speciale eindejaarsmixen bij Radio Veronica
Lees ook:Mastermixer Ben Liebrand tekent nieuw contract
Lees ook:Grandmix 2014 vanavond in de herhaling op Radio Veronica
Lees ook:SLAM!FM knalt het jaar uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>