Veiling voor kaarten Rigter!Live bij 3FM

Maandag 12 november vindt opnieuw het benefietconcert Rigter!Live plaats. Het concert is een speciaal eerbetoon aan de in 2004 overleden 3FM DJ Wim Rigter. Ook dit jaar werken vele artiesten belangeloos mee aan de totstandkoming van het concert. De volledige opbrengst zal geschonken worden aan KWF Kankerbestrijding. Om de opbrengst nog verder te verhogen, gaat Radio 3FM de laatste kaarten veilen.

Wim RigterIn de programma's Giel en Arbeidsvitaminen wordt uitgebreid aandacht besteed aan de veiling (via eBay). Luisteraars kunnen één week lang bieden en de hoogste bieder krijgt uiteindelijk de kaarten voor Rigter!Live.

Het is de organisator, stichting rigter!, ook dit jaar gelukt om een fantastische line-up te regelen.

Zoals het er nu naar uitziet, zullen er optredens zijn van Van Dik Hout, Van Velzen, Racoon, Ilse de Lange, George Baker, Krezip, Guus Meeuwis, Alain Clark en Jeroen van der Boom.

Wim Rigter overleed in 2004 aan de gevolgen van kanker. Aan het eind van zijn te korte leven waren zijn stembanden ernstig aangetast. De Avro heeft op haar website de indrukwekkende necrologie van Wim Rigter staan, waarin dat ondere andere goed hoorbaar is. De necrologie is hier te vinden. Vanwege de omvang kan het laden een tijdje duren.

Lees ook:Veiling voor Rigter!live 2008
Lees ook:Kaartverkoop voor tweede Rigter Live! is begonnen
Lees ook:Optreden Giel en Gerard tijdens Rigter!live
Lees ook:Guus Meeuwis Dag op 100% NL
Lees ook:Caro Emerald wint Schaal van Rigter 2010

1 Reacties // Reageer

One thought on “Veiling voor kaarten Rigter!Live bij 3FM

  1. Jasper

    Allereerst: Wim was een held! Een enorme held. Huuuuuuh!

    Maar het blijft apart dat Giel en Gerard vrolijk kettingrokers blijven terwijl ze iedereen weer met dat Rigter Live leuren. Geef het goeie voorbeeld eens, en stop met roken!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>