Kaartverkoop voor tweede Rigter Live! is begonnen

alderliefste.nl)

Van Dik Hout, Acda & de Munnik, Guus Meeuwis, Racoon, Skik en The Sheer, het zijn slechts enkele namen die op maandag 13 november het podium staan van Rigter! Live in Haarlem. Het evenement is een eerbetoon aan de in 2004 overleden deejay en presentator Wim Rigter. Alle artiesten spelen een eigen nummer en een Arbeidsvitaminenklassieker, geheel in stijl van het programma dat hij jarenlang maakte op 3FM. Hij presenteerde ook op Radio 1.

Vorig jaar was de eerste editie van Rigter! Live, waarvan de opbrengst naar de KWF Kankerbestrijding ging. De radiomaker overleed over 37-jarige leeftijd aan de gevolgen van die ziekte. Op het laatst waren ook zijn stembanden aangetast en na de verwijdering van één stemband moest hij stoppen met presenteren. Ondanks zijn ziekte stond hij tot het laatst positief in het leven. Kaarten voor Rigter! Live zijn verkrijgbaar via de website van de Stichting Rigter.

Lees ook:
Talpa zendt Rigter! Live uit (2005-editie)
________________________________________________________________

Lees ook:Veiling voor kaarten Rigter!Live bij 3FM
Lees ook:Veiling voor Rigter!live 2008
Lees ook:Optreden Giel en Gerard tijdens Rigter!live
Lees ook:Rigter! Live was “genezingsproces” voor weduwe dj
Lees ook:Handsome Poets winnen 3FM Schaal van Rigter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>