En weer een lijstje!

Het is hier al vaker besproken: december de maand van de (eindejaars)muzieklijsten op de radio. Vandaag is Veronica begonnen met het herhalen van de Top 590 van de jaren 90. City FM zet net als voorgaande jaren de 1.000 beste rockplaten op een rij. Het stemmen is begonnen en het uitzendmoment van de lijst is zeer tactisch.

De favoriete classic rocksongs van de luisteraars, dat is de Classic Rock 1000. Stemmen kan via cityfm.nl en het station geeft onder de stemmers onder meer een gitaar weg ter waarde van 1.500 euro. Past goed bij een station met echte rock klassiekers.

De lijst wordt eind december uitgezonden. In 2004, toen de lijst voor het eerst werd samengesteld, werd de Classic Rock 1000 uitgezonden tussen Kerst en Oud & Nieuw. Zoals je niet ontgaan kan zijn, begint Radio 2 altijd op Tweede Kerstdag met haar Top2000. Die concurrentie durft City FM niet aan en dus zijn de duizend populairste rock classics te horen van 17 tot en met 21 december, heel slim net vóór Kerst.

Zie ook:
- Veronica herhaalt Top 590

Lees ook:Classic Rock 1000 van start op City FM
Lees ook:Nou… nog één keertje dan: de Top 1000 Allertijden
Lees ook:Q-music presenteert voor derde maal de Top 1000
Lees ook:Radio Donna is al begonnen
Lees ook:NIET de Top 2000 nu op Radio Rijnmond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>