Stroomstoring op Media Park trof mogelijk ook 3FM

Thomas Giger)De stroomstoring bij graafwerkzaamheden op het Media Park in Hilversum heeft vanmiddag zeer waarschijnlijk ook 3FM en mogelijk ook andere (publieke) radiozenders getroffen. Ik was vanmiddag bij 3FM voor een interview, toen problemen onstonden met Dalet. Naar mijn idee werd de muziek tijdelijk vanaf cd gedraaid. Websites van de publieke omroep en de redactie van RTL Nieuws werden het zwaarst getroffen door de stroomuitval.

Lees ook:Radio 1 gaat mobiel
Lees ook:Opinie | Tijd voor een publieke allochtone radio?
Lees ook:Aangepaste programmering voor slachtoffers MH17
Lees ook:Ontvangst Radio 4 in grote steden beneden de maat
Lees ook:3FM zoekt Serious Talent

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Stroomstoring op Media Park trof mogelijk ook 3FM

  1. Martin S

    Schijnt een mooi vuurwerkje te zijn geweest.

      /   Reply  / 
  2. FlorisD

    Op RadioFreak staat van je vermoeden nu een bevestiging. Kort na 15.00 uur knalde alles eruit, zelfs de nood-muziekcomputer. Toen is er inderdaad enige tijd vanaf CD gedraaid.

      /   Reply  / 
  3. arnold

    hey was er bij slamfm ook een storing? teminste dat is wel eens zo geweest of het leek er op….bijv. menno de boer roept dan..hier is ive la rock met rise op..en dan komt er iets anders dan verwacht…wat niet echt de bedoeling was….maar ik dacht altijd van slamfm….die muziek heeft nooit mooie overgangen..het ging ook wel eens mis met de( dalet )nieuws tune…maar toen werdt de nonstop uitzneding in het kort herhaald en dan kwam het nieuws….heb er ook wat voor over gehouden….daar mag je zelf achter komen…..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>