3FM zoekt Serious Talent

Radioactive.blog.nl | 3FM Serious Talent Idols is afgelopen. Maar er is vast nog meer talent in Nederland, zullen ze bij 3FM gedacht hebben. De publieke popzender is daarom begonnen met de nieuwe talentenjacht Serious Talent, waarin beginnende muzikanten een kans krijgen.
Hun demo’s worden beoordeeld door de redactie, maar ook door de luisteraars van 3FM. Zo maken ze kans om daadwerkelijk op de radio gedraaid te worden, zonder tussenkomst van een platenmaatschappij.

Het zal mij niet verbazen als internet op de lange termijn voor een deel de huidige platenmaatschappijen overbodig maakt. Nieuwe artiesten kunnen hun muziek promoten via internet en downloaden van muziek (tegen betaling) is nu al een grote concurrent van de cd-winkel.

3FM werkt voor deze actie samen met Ongekend Talent van de NCRV, een digitaal podium waarop iedereen zijn of haar talent kan laten horen en zien. De beste inzendingen worden gedraaid op het Serious Talent webkanaal, maar ook in de avondprogrammering van 3FM.
________________________________________________________________

Lees ook:3FM meet populariteit Serious Talent met social media
Lees ook:Winnaars Serious Talent Contest 3FM bekend
Lees ook:En dan nu: de platen die niet werden gedraaid
Lees ook:[Audio] 3FM-actie voor Suriname
Lees ook:Downloadshop voor muziek van Sky, Veronica en Classic FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>