[Audio] Davy’s On The Road Again (weg bij 10 Gold)

Radio 10 Gold)Met een sfeervol afscheidsprogramma is David Rouw een nieuwe weg ingeslagen. Vandaar dan ook Davy’s On The Road Again op de playlist, net als vele andere songs waarvan de titels boekdelen spreken. Zijn laatste plaat was Your Troubles Are Over van Anneke van Giersbergen, zangeres van The Gathering. Promoten van Nederlandse muziek is volgens Dave de belangrijkste reden voor zijn overstap naar het nieuwe 100%NL.

Zeventien jaar Radio 10 Gold, dat vraagt om een audiocompilatie! Peter Holland sloot zich dagenlang op in de montagestudio. Het resultaat werd gedraaid tijdens de opening van Dave’s laatste programma. Hieronder kun je de compilatie en de presentaties eromheen beluisteren in drie delen. Persoonlijk vind ik het laatste deel het leukste. Let ook op de New York-versie van een Radio 10 Gold-jingle, speciaal voor een locatie-uitzending vanuit de Empire State Building.

Radioactive.blog.nl | FragmentBeluister de afscheidscompilatie van Peter Holland voor zijn collega Dave Donkervoort, verdeeld in deel 1 | deel 2 | deel 3 (totaal 9:44)
Bron: Radio 10 Gold | 30 juni 2006

Opmerking: de speler opent in een nieuw venster. Het bufferen van de audio kan soms even duren en tijdens de eerste keer afspelen mis je soms een stukje van de audio. In dat geval kun je de schuifbalk even terug naar het begin zetten.

New York

Esbnyc.com)De uitzending vanuit de Empire State Building is Dave ook bijgebleven. Hij vertelde over een speciaal moment op de laatste uitzenddag in The Big Apple, waarin New York State Of Mind van Billy Joel een belangrijke rol speelt.

Radioactive.blog.nl | FragmentBeluister een fragment over radiomaken vanuit The Big Apple (2:43)
Bron: Radio 10 Gold | 30 juni 2006

AD/HD

Dave kreeg onder meer een T-Shirt met het logo van AC/DC… maar dan met de letters ADHD(ave), want dat is zijn dj-naam bij 100%NL. Veel dj’s van 10 Gold stonden stil bij het vertrek van Dave. Zo ook Thorvald de Geus.

Radioactive.blog.nl | FragmentBeluister een fragment uit het programma van Thorvald de Geus, die met een mooie speech afscheid neemt van Dave Donkervoort (1:29)
Bron: Radio 10 Gold | 30 juni 2006

Wat vond jij van Dave’s laatste show? Laat het ons weten!

Lees ook:

Interview Dave Donkervoort
________________________________________________________________

Lees ook:Dave Donkervoort naar 100%NL
Lees ook:Radio 10 Gold: meer uren voor René, Peter en Jos
Lees ook:[Audio] Radio-dj ADHDave eet van twee walletjes
Lees ook:“100% herrie, maar wel hele goeie herrie”
Lees ook:Leegloop bij Radio 10 Gold?

1 Reacties // Reageer

One thought on “[Audio] Davy’s On The Road Again (weg bij 10 Gold)

  1. Jessica

    Mooi programma en mooie woorden van Dave. Ik zal hem missen bij radio 10.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>