Leegloop bij Radio 10 Gold?

ideagrove.com)Radio 10 Gold kan weer veel sollicitatiedemo’s verwachten, nu niet alleen Dave Donkervoort, maar ook Peter Snijders deze zomer het station verlaat. Snijders is tot 19 juni op vakantie, maar bevestigt via de automatische antwoordfunctie van zijn mail dat vrijdag 30 juni zijn laatste werkdag is. Daarmee verlaten op die dag maar liefst twee stemmen de zender, juist in een periode dat de programmering eindelijk weer in balans lijkt.(Afbeelding: ideagrove.com)

Sinds het verlies van de 103 FM in 2003 was het lange tijd onrustig bij Radio 10 Gold. Het station met ‘de grootste hits aller tijden’ moest veel dj’s ontslaan en op de kabel het hoofd boven water houden. Pas toen Talpa een middengolfzender kon huren, kwam de zender langzaam weer ‘op volle kracht’.

Met de terugkeer van de grotendeels herstelde Tom Mulder en vernieuwde jingles kreeg de zender onlangs ook een nieuwe impuls. Helaas moet de programmering nu dus wéér worden omgegooid. Eén geluk heeft Radio 10 Gold wel: bij RTL FM zoeken een paar goeie radiomensen vanaf 8 juli waarschijnlijk een nieuwe baan.

Lees ook:

[ Interview ] Dave Donkervoort
Over radiobazen: "Het zijn pipo’s geworden, met maar één doel"
________________________________________________________________

Lees ook:Radio 10 Gold: meer uren voor René, Peter en Jos
Lees ook:Nieuwe website voor Radio 10 Gold
Lees ook:Peter Snijders keert terug bij 10 Gold
Lees ook:Radio 10 Gold viert 25ste verjaardag
Lees ook:[Audio] Davy’s On The Road Again (weg bij 10 Gold)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>