Toch hoop voor Radio 747?

Radioactive.blog.nl | Bezuinigingen Publieke Omroep [ Thomas Giger ]Onverwachte steun voor de programmamakers van Plein Publiek en Dolce Vita. Want misschien vallen de bezuinigingen bij de Publieke Omroep minder drastisch uit dan was voorgenomen, nu de politieke druk op de kabinetsplannen steeds groter wordt. Ik hoop voor de radiomakers van onder meer Radio 747 dat hun programma’s toch kunnen blijven. Alleen wordt in de politieke discussie (weer) niet gepraat over radio.
En dat is jammer. Niet dat ik zelf een dágelijkse luisteraar van die radiozender ben, maar in de programmering staan veel waardevolle zaken die een publieke omroep zou moeten behouden. In plaats daarvan zeurt iedereen over het programmeringsmodel voor de drie televisiezenders, die volgens de huidige plannen vanaf september elk een eigen profiel krijgen. Hierover binnenkort meer in een column over wat de politiek wél zou moeten doen met dit omroepbestel.

Heb jij vast input?
________________________________________________________________

Lees ook:10% Minder subsidie voor Omroep Gelderland?
Lees ook:Plasterk wil landelijke zender maken van FunX
Lees ook:Fusieplannen voor AT5 en RTV Noord-Holland
Lees ook:PvdA in de bres voor Radio 747
Lees ook:Radio 1 Verkiezingsbus peilt verkiezingskoorts Provinciale Staten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>