[Audio] 3FM-actie voor Suriname

Radioactive.blog.nl | 3FM organiseert de inzamelingsactie R U Serious voor hulp aan het door overstromingen getroffen Suriname [ 3FM ]Herken jij ze? Giel Beelen als Michael Jackson, Gerard Ekdom als Bruce Springsteen en Claudia de Breij als Stevie Wonder. Net als de jocks van Radio 538 onlangs deden voor de voorjaars- campagne van dat radiostation, zijn 3FM-dj’s deze week in de huid van bekende artiesten gekropen. Maar met een ander doel. R U Serious moet zoveel mogelijk geld opbrengen voor de bevolking van het deels overstroomde Suriname.
Alle dj’s van 3FM hebben deze week We Are The Worst opgenomen. Een knipoog naar hun zangtalent :-) én naar de hit van USA for Africa uit 1985. Bovengenoemde artiesten werkten mee aan We Are The World, een legendarisch project waarvan de opbrengsten bestemd waren voor de hongerlijdende bevolking van Afrika. Bij deze remake is ook een videoclip opgenomen. Wie de actie wil steunen, kan de audio- en videoversie tegen betaling downloaden, of een donatie doen op giro 797 van de Samenwerkende Hulporganisaties in Den Haag.

Radioactive.blog.nl | In de jaren 80 speelden we vaak met de Rubik's Cube, de draaibare kubus waarbij alle zes kanten één en dezelfde kleur moeten krijgen [ nl.wikipedia.org ]Goede actie! Die overigens deel uitmaakt van de themaweek over de jaren tachtig. De hele week zijn verzoekplaten uit dat decennium gedraaid en konden luisteraars stemmen op hun favoriete nummer. De honderd populairste hebben een plek gekregen in de 80′s Request Top 100. Deze lijst wordt uitgezonden tussen 09.00 en 18.00 uur op de landelijke popzender.

Radioactive.blog.nl | FragmentBeluister een fragment van de Top 100 met Gerard Ekdom en let op het muziekbedje onder zijn stem met flarden van eighties-hits
Bron: 3FM 12 mei 2006 [ 1:26 | mp3 | 1,3 MB ]

________________________________________________________________

Lees ook:2.249.245,53 euro voor Congo
Lees ook:Radio 2 maakt reeks ‘Made In The…’ af
Lees ook:Fax en kerstboom uit 3FM-studio geflikkerd (filmpje)
Lees ook:Gerard Ekdom blijft bij 3FM
Lees ook:Gerard gaat 50.000 handjes schudden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>