Edwin Evers wint Marconi Oeuvre Award

Hij is nog maar 43, maar Edwin Evers heeft de Marconi Oeuvre Aaward al binnen. Dat werd vandaag in RTL Boulevard bekend gemaakt. Edwin kreeg het bijzondere nieuws te horen van zijn jeugdheld André van Duin. En daar is een filmpje van gemaakt.

Zoals het hoort bij verrassingen, werd Edwin met een smoes ergens naar toe gelokt. Dat was in dit geval het kantoor van John de Mol. Daar trof hij niet de Talpa baas, maar wel André van Duin. Edwin liet voor de camera van Boulevard weten zeer vereerd te zijn om dit nieuws te horen van zijn grote voorbeeld. André van Duin is een held voor Evers vanwege de vele typetjes die hij heeft gedaan, ook op de radio samen met Ferry de Groot in de Dik Voormekaarshow.

De vakjury vindt Edwin een unieke radiomaker die van onschatbare waarde is voor het het Nederlandse radiolandschap. Met zijn ochtendshow ‘Evers Staat Op’ heeft hij de betekenis van ochtendradio gedefinieerd. Zijn radioprogramma met diverse typetjes is na al die jaren nog steeds populair.

Meer over het juryrapport, de Marconi Awards en ook eerdere radioprijzen die Edwin won lees je hier.

Lees ook:2,4 Miljoen kijkers voor De Dik Voormekaar Show
Lees ook:Edwin Evers achter de desk van RTL Boulevard
Lees ook:Dik Voor Mekaar Show inspiratiebron voor Evers
Lees ook:Edwin Evers is broertjes De Boer dankbaar
Lees ook:Evenbeeld Edwin Evers krijgt vorm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>