Edwin Evers is broertjes De Boer dankbaar

Edwin Evers is al jarenlang de koning van de ochtendradio en zijn succes werd vandaag nog eens onderstreept tijdens de uitreiking van de Avro Gouden RadioRing. De dj van Radio 538 mocht daar de Zilveren RadioSter voor beste radioman in ontvangst nemen. In 2006 won Edwin Evers de Gouden RadioRing voor beste programma -deze prijs is eenmalig te winnen- ook won hij toen de prijs voor beste presentator. De ochtend-dj was vrijdag te gast in het televisieprogramma ‘De Wereld Draait Door’ en desgevraagd liet hij weten de broertjes De Boer dankbaar te zijn.


Edwin Evers staat bekend om zijn typetjes die al tien jaar in zijn ochtendprogramma ‘Evers Staat Op’ te horen zijn. De dj begon daarmee in 1998 toen hij nog bij Veronica zat, maar door het beperkte bereik van de radiozender kende haast niemand Evers en zijn typetjes. Pas toen Evers bij 3FM begon bereikte hij een groter publiek met het nadoen van mensen.

Een van de eerste imitaties van Evers waren die van voetballers Frank en Ronald de Boer waarmee hij tijdens het WK Voetbal van 1998 begon . In De Wereld Draait Door bekende Evers ‘de broertjes’ wel dankbaar te zijn, het was zogezegd zijn ‘claim to fame’.

Edwin Evers is elke maandag tot en met vrijdag van 06:00 tot 10:00 uur te horen op Radio 538. Op zaterdag is van 08:00 tot 12:00 uur ‘Het Beste Van Evers Staat Op’ te horen.

Zie ook:
- Edwin Evers wint Zilveren RadioSter

Lees ook:Wie is er beter dan Edwin Evers?
Lees ook:Edwin Evers maakt genomineerden RadioRing 2009 bekend
Lees ook:Nominaties Gouden RadioRing bekend
Lees ook:GIEL!, 3FM, Edwin Evers, Claudia de Breij en Mattie Valk winnen radioprijzen
Lees ook:Jubileumuitzending Edwin Evers gaat 18 uur duren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>