Luisteraar laat tattoo van radio-dj’s zetten

In de tijd dat Rick van Velthuysen nog in de nacht te horen was op Radio 538, leverde dat regelmatig spraakmakende radio op. Met de komst van de ’53n8club’ begin dit jaar lijkt het erop dat de nacht van Radio 538 weer wat betekenis krijgt. In de nacht van dinsdag op woensdag laat een luisteraar een tattoeage zetten van radio-dj’s Martijn Muijs en Kimberley van de Berkt.

Martijn en Kimberley (zie foto) zullen worden vereeuwigd op de huid van Gerard.

De luisteraar van de 53n8club krijgt de hoofden van de twee dj’s met inkt onder zijn huid geïnjecteerd. Daarnaast is er nog een jonge luisteraar die het portret van Balkenende op haar bil getattoeerd krijgt… Nou ik zou wel iets leukers weten voor een plakplaatje!

UPDATE: Radio 538-gezichten op rug getattoëerd (video)

Het zetten van de tattoo met de afbeelding van 53n8-dj’s Martijn en Kimberley is live te volgen via de webcams op 53n8club.nl. En natuurlijk van 00:00 tot 03:00 uur op Radio 538.

Lees ook:Sterrenmeisje is geen grap van MNM
Lees ook:Radio 538-gezichten als tattoo (video)
Lees ook:Radio 538 start ’53N8 CLUB’
Lees ook:Martijn Muijs nieuwe dj bij Radio 538
Lees ook:538-dj’s Kim en Martijn uit de kleren (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>