Radio 538-medewerkers schieten te hulp bij brand

Mag ik even een plaatje aanvragen van Wir Sind Helden? Hij is bedoeld voor een aantal medewerkers van Radio 538 die dinsdag een heldendaad hebben verricht. De krant Gooi- en Eemlander bericht over het nieuws dat mensen van het radiostation levens gered hebben bij een brand in een jongerenvilla. Radio 538 zit gevestigd in een villa aan de Koninginneweg in Hilversum en bij een naastgelegen pand woedde dinsdagavond brand. Medewerkers van het radiostation, onderwie een bedrijfshulpverlener, zijn naar de aanpalende villa gesneld om hulp te bieden.


De brand woedde op bovenste verdieping van het pand. Het drietal van 538 is de villa binnengegaan omdat ze wisten dat er nog minstens één bewoner thuis moest zijn. De man bleek echter al gevlucht te zijn.

De radiomensen krijgen ‘alle lof’ van de regionale hulpverlening en woningcorporatie Het Gooi en Omstreken, want zo stellen ze: “Zonder de snelle actie van 538 kan het bij zo’n brand ook heel anders aflopen”.

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Programmaraad wil Happy Radio op kabel in Gooi e.o.
Lees ook:Studio’s RTV9 afgebrand
Lees ook:Dit wordt het nieuwe onderkomen van Q-music
Lees ook:Brandalarm verstoort radioprogramma Stand.café [audio]
Lees ook:Na bommelding nu ook fik op Hilversums Mediapark

1 Reacties // Reageer

One thought on “Radio 538-medewerkers schieten te hulp bij brand

  1. Herman

    Dus als ik het goed begrijp zijn ze naar binnen gerend zonder dat het nodig was, maar misschien toch wel, of niet. Ofzo. In ieder geval krijgen ze een veer omdat ze geen levens hebben gered, want dat hoefde niet. Goed verhaal!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>