Jeroen Nieuwenhuize tekent contract met open einde

Kijk dit zijn de contracten die je wilt tekenen! Jeroen Nieuwenhuize heeft maandag zijn handtekening gezet onder een contract voor onbepaalde tijd bij Radio 538. De 36-jarige radio-dj is al sinds 1998 in dienst bij 538 en blijft daar nu dus nog wel een tijdje. Nieuwenhuize presenteert bij Radio 538 op vrijdagmiddag de ‘Top 40′ en op zaterdagmiddag ‘Jeroen Afternoon’ en hij is helemaal in zijn nopjes met zijn contractverlenging.

 

“Ik ben tien jaar geleden verloofd geraakt met het lekkerste wijf van de klas en nu is het tijd om te trouwen”, jubelt Jeroen. “Nog steeds zo verliefd op 538 als een junkie op z’n naald!” Leuke vergelijking, eentje die we al ook hoorde uit de mond van zijn 538-collega Tim Klijn. Toen Klijn in juli dit jaar zijn contract verlengde, kwam hij met een soortgelijke beeldspraak: “Ik zie Radio 538 toch een beetje als het lekkerste meisje van de school”.

Radio 538 lijkt haar positie als marktleider in de Nederlandse radiowereld vast te willen houden door de dj’s die het succes gebracht hebben, voor langere tijd aan zich te binden. Eind 2007 verlengden Barry Paf, Jens Timmermans en Lindo Duvall hun contract met 538. Dit jaar tekenden ook Dennis Ruyer, Tim Klijn en DJ Tiësto bij voor meerdere jaren, waarbij Klijn zich zelfs tot en met 2012 contractueel aan het station verbond.

Zie ook:
- Jeroen Nieuwenhuize presenteert ‘Wheels On 7′ op tv

Lees ook:Tim Klijn blijft bij het lekkerste meisje van de school
Lees ook:Jeroen Nieuwenhuize: “Griep mag geen hit worden”
Lees ook:Grootste hits van 2008 in ‘Top 100 van 2008′
Lees ook:116.000 Kijkers voor eerste uitzending ‘Wheels On 7′
Lees ook:Radioactive headlines week 28: vakantie, strand, jazz en meer

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Jeroen Nieuwenhuize tekent contract met open einde

  1. Pingback: Barry’s X-mas Sundate live vanaf Leidseplein | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>