Mega Marco fan met 538 Hummer en caravan naar Gelredome

Janne van GriensvenMarco Borsato heeft een hele schare aan fans, maar een beetje zijn nummers mee kunnen zingen in de Hollandse kroeg is niet genoeg… Radio 538 was de afgelopen weken op zoek naar de allergrootste fan van Marco Borsato. De winnares (tuurlijk een vrouw;) mag alle concerten van Borsato in het Gelredome bijwonen. Maar dat is niet alles.

Janne van Griensven uit Zoetermeer won de hoofdprijs tijdens de Marco Borsato Week. Ze mag alle acht concerten van Marco in het Gelredome bijwonen, maar ze "hoeft niet naar huis vannacht". Ze overnacht namelijk in de speciale Witte 538 Caravan en zal elke dag een ontbijtje geserveerd krijgen… van Marco himself!

Janne won deze prijs door zoveel mogelijk geluidsfragmenten van Marco Borsato te herkennen. Uit handen van Edwin Evers kreeg de Mega Marco-fan Janne de 'White Pass'. Evers nam zelf plaats achter het stuur van de 538-Hummer en bracht de limo mét gigantische caravan naar Arnhem.

De 538 Hummer met de caravan

"In de caravan kunnen nog wat videobanden van Robert ten Brink liggen", zei Edwin Evers donderdag in RTL Boulevard, verwijzend naar de caravan die geleend lijkt te zijn van het televisieprogramma 'All You Need Is Love'.

Zie ook:
- Acht keer Marco Borsato voor de allergrootste fan

Lees ook:Acht keer Marco Borsato voor de allergrootste fan
Lees ook:Primeur nieuwe single Borsato voor Edwin Evers
Lees ook:Radio 538 presenteert voor vijfde keer Dommelsch Live38
Lees ook:Marco Borsato Dag in april op 100% NL
Lees ook:Marco Borsato op 1 in de Allerbeste Top 100

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>