Kink FM roept maandag 28 maart uit tot ‘Nationale Uitslaapdag’

Afgelopen nacht waren we opeens een uurtje kwijt. Het uur tussen 2.00 en 3.00 uur bestond niet, van 1.59 sloeg de klok door naar 3.00 uur. Zomertijd, een bizarre gedachte. Radiozender Kink FM heeft een leuke actie bedacht om wraak te nemen op de tijd: maandag 28 maart (morgen) roepen zij uit tot ‘Nationale Uitslaapdag’. DJ’s Ingrid Perez en Diederik van Zessen slapen die dag uit en presenteren hun programma’s vanuit bed. Lekker warm.

Leuk idee, toch? Als je voornemens bent om morgen ook uit te slapen, geef je dan – net als bijna 10.000 anderen – eventjes op via de site en maak tegelijk kans op wat leuke prijzen! Oh ja, je kunt ook je hele bedrijf – tot vijfhonderd mensen – opgeven, maar ik zou dan wel adviseren om eerst even wat afspraken met de baas te maken. ;)

Lees ook:Dochters op nummer één in Allerbeste Top 100 van Nederland
Lees ook:Evers Staat Op vanuit huiskamer Paskal Jacobsen
Lees ook:Edwin Evers uit logeren bij Bløf
Lees ook:Jackass-icoon Johnny Knoxville te gast bij Niels & Froukje in Pathé
Lees ook:Vivian Reijs met voedingstips op Radio 10 Gold

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>