Kluun niet blij met hoorspel bij BNN

BNN gaat het hoorspel Komt een Vrouw bij de Dokter volgende week uitzenden, zo heeft de omroep gisteren bekendgemaakt. Alleen blijkt schrijver Kluun daar niet heel gelukkig mee. Hij laat weten op zijn website: “Daar valt op zich mee te leven, maar BNN wekt in haar persbericht bewust de indruk dat dit hoorspel ‘nieuw’ is, en dat ik ‘het een goed idee vindt’ dat men dit gaat uitzenden. Dat klopt niet.”

Kluun vindt het hoorspel ‘een goed stuk’ maar het had van hem niet nogmaals de ether ingeslingerd te hoeven worden. “Ik begrijp dat BNN graag meerijdt op het succes van de film van Reinout Oerlemans en de media-aandacht rond die film, maar het is misleidend om de indruk te wekken dat het allemaal nieuw is, en al helemaal dat ik op dit moment, met alle aandacht rond film en boek, ook het even her-uitzenden van een hoorspel wel een goed idee vind.

Lees ook:Komt Een Vrouw Bij De Dokter bij BNN
Lees ook:Drama op de radio in luisterfilm
Lees ook:Hoorspel ‘Citroentje Met Suiker’ op Radio 5
Lees ook:Datingshow met boeren op Holland FM
Lees ook:De beste stuurlui staan aan wal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>