Coen & Sander verlengen verblijf bij EK

Het Nederlands elftal is zeker van een plek in de kwartfinales op EK Voetbal en dus hebben 3FM-jocks Coen Swijnenberg en Sander Lantinga besloten om langer bij het EK te blijven. Het radioduo maakt sinds 8 juni dagelijks de 'Coen & Sander Show' vanuit Bern, Zwisterland. In eerste instantie zouden ze zeker tot en met 18 juni bij Oranje blijven, maar nu 'wij' het zo goed doen blijven Coen en Sander Oranje steunen.

Dat betekent dat ze later deze week met de hele radiostudio op locatie verhuizen naar Basel waar Nederland op 21 juni de kwartfinale speelt. En mocht dat goed gaan… dan verhuizen ze naar Oostenrijk waar in Wenen de halve finale en de finale gespeeld zullen worden.

Sterrenteam

Naast de EK-wedstrijden uit Groep A werd er gisteren nog een opvallende wedstrijd gespeeld. Het zogenoemde sterrenteam van 3FM speelde tegen dat van de commerciële zender RTL. Nu komen de publieken en de commerciëlen elkaar wel vaker tegen, maar deze confrontatie was aardig hard. De wedstrijd eindigde in een 9-1 overwinning voor het RTL-sterrenteam.

Meer EK Voetbal:
> Radioactive.blog.nl/ek-voetbal

Zie ook:
- Ook Coen & Sander hebben eigen EK-lied
- Coen & Sander elke EK-dag vanuit Zwitserland

Lees ook:Nederland – Rusland: 1-3 | Coen & Sander kunnen inpakken
Lees ook:Coen en Sander gaan met WK-bus door het land
Lees ook:Non-stop EK-wedstrijden kijken bij Veronica’s EK Marathon
Lees ook:Update: BNN met Coen & Sander vanaf EK 2008
Lees ook:Coen en Sander zoeken de Oranjegekte op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>