Vierdaagse in de regio op de radio

4Daagse RadioVer vóór dat de gemiddelde Nederlander opstaat, zijn vanmorgen vroeg de eerste deelnemers van de Nijmeegse Vierdaagse van start gegaan. Sommige mensen wande-len namelijk 50 kilometer per dag (!) en ze moeten 's middags voor 5 uur binnen zijn. Het grootste wandelevenement ter wereld en een van de grootste sportevenementen ter wereld wordt uitgebreid verslagen op televisie en radio.

Natuurlijk doet Giel Beelen (als doorgewinterde Vierdaagse-loper) op de landelijke radio verslag van het wandelevenement, maar ook in de regio van Nijmegen is er volop aandacht voor de Vierdaagse. Op zaterdag (12 juli) ging '4Daagse Radio' van start. Het samenwerkings-verband van tien publieke lokale omroepen maakt dit jaar voor de 20e keer radio-uitzendingen over de Nijmeegse Vierdaagse. In totaal maakt 4Daagse Radio 156 uur live radio over het evenement.

Elke dag brengt 4Daagse Radio live-reportages vanaf elke denkbare 4daagselocatie. Daarnaast is op het halve uur een 4daagsenieuws-bulletin te horen en volgt elke avond om 18:00 uur het Vierdaagse Journaal. Naast het laatste nieuws over de wandelmars, komen de feesten rondom de Vierdaagse ook aan bod. 

Op de website zijn ook foto's te vinden van de radio-uitzendingen rondom de Vierdaagse van voorgaande jaren. Nieuwe foto's van de editie van 2008 worden dagelijks online gezet.

Zie ook:
- Giel Beelen live vanaf de Nijmeegse Vierdaagse

Lees ook:Giel vanaf de Nijmeegse Vierdaagse
Lees ook:Giel Beelen live bij Nijmeegse Vierdaagse
Lees ook:Steun-soul-mate voor de lopers Nijmeegse Vierdaagse
Lees ook:KXradio live bij laatste dag Nijmeegse Vierdaagse
Lees ook:3FM sponsor Nijmeegse vierdaagsefeesten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>