Simone krijgt nieuwe vergunning Commissariaat

Simone FMHet commerciële regionale radiostation Simone FM heeft toestemming gekregen om de komende vijf jaren uit te zenden, dat meldt Radiovisie.eu. Officieel gezien heeft eigenaar Radio Simone B.V. opnieuw toe-stemming gekregen van het Commissariaat voor de Media om de komende vijf jaren als commerciële omroepinstelling een radiopro-gramma voor algemene omroep met de naam Simone FM uit te zenden.

Dat je naast een etherfrequentie ook nog toestemming van het Commissariaat nodig hebt om uit te zenden, wist ik helemaal niet. Al is het wel logisch want het is ook dat Commissariaat dat moet toezien op wat de radiostations doen.

De nieuwe vergunning die Simone gekregen heeft zegt overigens niets over het gebruik van de huidige frequentie van het radiostation. De toestemming voor de etherfrequenties ligt bij het Agentschap Telecom dat het radiofrequentiespectrum in Nederland beheert en toeziet op de naleving van de regels die gelden voor het gebruik van radio-frequentieruimte.

Zie ook:
- Wim Drent en alter ego Evert Baptist weg bij Simone FM

Lees ook:Piraten in Mandersveen krijgen hoge boete van AT
Lees ook:Voor de zomer nieuw commercieel station op kavel A7
Lees ook:Rechter: Vogelgeluiden op de radio géén ‘uitzending’
Lees ook:VRT krijgt licenties digitale radio
Lees ook:Nieuwe FM-frequenties voor regionale commerciëlen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Simone krijgt nieuwe vergunning Commissariaat

  1. Jasper

    Leuke zender. Goeie muziekkeus.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>