Kersthits.nl, daar heb je ze (al) weer!

Kersthits.nl - Radio DigitaalSinterklaas is nog niet in het land of Radio Digitaal herlanceert de zender Kersthits.nl al weer. Nog eerder dan in de voorgaande jaren, nog voordat de maand november begonnen is, én -waarschijnlijk nog belang-rijker- nog voordat Sky Radio gestart is met 'The Christmas Station'.

De feestdagen komen dichterbij en om alvast in de stemming te komen lanceert Radio Digitaal vandaag (29/10) Kersthits.nl. Tot en met 31 december 2008 zijn op digitale radiostation de allerbeste muziek voor de feestdagen te horen, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Vorig jaar was de zender een groot succes, maar liefst 900.000 luisteraars wisten het webradiostation te vinden. Het station stond weken in de Top 5 van bestbeluisterde internetstations. De thema-zender is te beluisteren via Kersthits.nl, via het portal van Radio Digitaal én en via de Radio Digitaal-gadget.

Sky Radio lanceerde vorig jaar op 1 november 'The Christmas Station', een online zender met kerstmuziek. Radio Digitaal is het non-stop station dit jaar voor, maar het zal niet lang duren voordat Sky terugslaat door haar kerstkanaal online te zetten.

Zie ook:
- Wéér twee nieuwe stations: Comedy Radio en Smooth Jazz Radio
- Digitale kersthits grote hit

Lees ook:Digitale kersthits grote hit
Lees ook:Sky Radio is Sinterklaas en Kerstman al lang voor
Lees ook:Radio Digitaal vandaag gestart met Kersthits.nl
Lees ook:Zomerse klanken op de radio met Zomerradio
Lees ook:The Christmas station vanaf 1 oktober weer online

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Kersthits.nl, daar heb je ze (al) weer!

  1. Kees

    Alsof ik nu al naar kerstmuziek ga luisteren. Schei toch uit.

      /   Reply  / 
  2. Lol

    Eindelijk weer kerstmuziek. Wachtte er al lang op.

      /   Reply  / 
  3. Jorn

    Hmmm The Christmas Station werkt al! Vreemd, want op diezelfde site staat “Vanaf 1 november is Sky Radio The Christmas station weer online, met 24 uur per dag de mooiste kersthits!”

      /   Reply  / 
  4. el

    yes, ik heb er hellemaal weer zin in, en wat te vroeg nee hoor voor mij niet kan al niet meer wachten tot ik me boom kan zetten,het heeft toch weer iets gezelligs, alleen hoop ik nog dat we in december sneeuw krijgen maar ja daar hopen veel mensen op, en dan is het pas echt kerst met sneeuw en kerstmuziek.ik heb jullie gisteren pas ondenkten ik heb hem de hele avondt aan laten staan en nu staat ie al weer aan , he wat is dat toch lekker die kerstmuziek.laat de kerst maar komen zou ik zeggen. ga zo door jongens geweldige zender

      /   Reply  / 
  5. tina

    Vind het wel leuk nu al te luisteren naar kersthits al werkt dit station niet optimaal helaas dus dan maar naar sky radio

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>