Jente Kater bij Traffic Radio op AutoRAI

Jente Kater maakt gedurende AutoRAI 2011, van vandaag tot en met 23 april 2011, zijn comeback op de Nederlandse radio. De voormalig jock van onder meer Radio 538 en Radio Veronica, zal gedurende AutoRAI 2011 zijn radiorentree maken op de verkeerszender Traffic Radio.

Kater
Jente Kater startte ooit met radio maken op zijn zolderkamertje, ging vervolgens lokaal, regionaal en werd toen gebeld door Bart van Leeuwen van Radio 538, waar hij o.a. The Catwalk en Een Kater In De Morgen presenteerde. Na Radio 538 werkte hij onder meer voor SLAM!FM, Radio Veronica en Kink FM.

“Traffic Radio is als een concept car. Ze verslaan het verkeer op een vernieuwende wijze en lopen voorop in een ontwikkeling die heel groot gaat worden; webradio luisteren via je autoradio. Ik vind het leuk om daar 10 dagen onderdeel van te mogen zijn”, aldus Jente Kater.

105.6 FM
De internetverkeerszender Traffic Radio is speciaal voor AutoRAI 2011 in het bezit gekomen van een FM etherfrequentie. De verkeerszender van Nederland zal tijdens AutoRAI 2011 ook te beluisteren zijn op 105.6 FM!

AutoRAI 2011
De volledige programmering van Traffic Radio zal van 12 tot en met 23 april in het teken staan van de AutoRAI 2011. De gehele dag doet Traffic Radio live verslag van de AutoRAI met de actuele verkeersituatie ter plaatse, het laatste autonieuws van AutoWeek, OV reisinformatie, schuiven BN-ers aan als sidekick en kunnen bezoekers van de AutoRAI de gehele dag hun favoriete carclassic aanvragen en zelf file-informatie voorlezen.

Naast Jente Kater zal de presentatie vanaf AutoRAI 2011 in handen zijn van de filejocks Ron Lemmens, Barend van Deelen, Barry Brand, Rob Kemperman en Joost Burger.

Lees ook:Traffic Radio krijgt etherfrequentie op AutoRAI 2011
Lees ook:Jente Kater maandag te gast bij ‘Insite’
Lees ook:Pilot Spitsradio op Traffic Radio succesvol
Lees ook:Traffic Radio brengt WK update in de spits
Lees ook:Wild: Patricia gaat, Jente komt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>